BENVINGUT A L'ESCOLA

MÉS DE 100 CURSOS PER TRIAR

BENVINGUT A L'ESCOLA

SOBRE NOSALTRES

Si vols aprendre o millorar el teu ball de lindy hop, xarleston, balboa, blues, jazz steps i claqué, aquí trobaràs tota la informació sobre els cursos regulars i intensius, també totes les mogudes i altres activitats que organitza LindyHop.cat a Barcelona.

HISTÒRIA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras dictum purus erat, ac luctus tortor congue sit amet. Morbi et viverra enim.Sed pharetra sapien velit. Duis ipsum urna, tristique ut libero in, porttitor eleifend mi. Proin a sollicitudin massa. Nunc dictum fermentum velit vestibulum mollis. Nam gravida cursus Nunc rhoncus, lectus id posuere accumsan, enim ante sodales nulla, vel faucibus leo metus pulvinar ligula. Duis ipsum urna, tristique ut libero in, porttitor eleifend mi. Proin a sollicitudin massa. Nunc dictum fermentum velit vestibulum mollis. Nam gravida cursus Nunc rhoncus, lectus id posuere accumsan, enim ante sodales nulla, vel faucibus leo metus pulvinar ligula.

PREUS I PROMOCIONS

PREUS
 • CORAL DE SWING 2 -
  (1,5h/setmana) 150€/any
 • CLASSES REGULARS TRIMESTRALS -
  1,5h/setmana 50€/mes
 • CLASSES REGULARS TRIMESTRALS -
  1h/setmana, 11 classes 90€/trimestre
 • COMPANYIA LINDYHOP.CAT DE BALLS SWING -
  (1,5h/setmana + extres) 98€/trimestre
 • CLASSES PUNTUALS A UN CURS REGULAR -
  (cal reserva prèvia): 1h:10€ / 1,5h:15€
 • CLASSES PARTICULARS -
  40€/h amb un professor / 70€/h amb dos professors
PROMOCIONS

Si feu 2 tallers del mateix ball en un trimestre, us farem un 50% de descompte en el segon taller.

Si feu 2 o més tallers en un trimestre de qualsevol ball, us farem un 10% de descompte en tots els tallers a què us apunteu, excepte Coral i Companyia.

Lindy hop dilluns o dimecres 17:30h (1h/setmana, 11 classes): 50€/trimestre

CARNET VIP

Per només 80€ al mes (compromís trimestral) podeu obtenir aquest carnet personalitzat, amb el qual podreu fer tots els cursos trimestrals d’1 hora per setmana que volgueu (cal inscripció prèvia i, en el cas dels balls de parella, compromís d’assistència), obtenir descomptes als Tallers Intensius i a les que oferim, i ENTRADA GRATUITA a les festes amb DJ organitzades per LindyHop.cat (Swing, Balboa, Blues, Claqué, Salsa…)

CARNET VIP+

Per només 95€ al mes (compromís trimestral) podeu obtenir aquest carnet personalitzat, amb el qual podreu fer tots els cursos trimestrals d’1’5 hores per setmana que volgueu (cal inscripció prèvia i, en el cas dels balls de parella, compromís d’assistència), obtenir descomptes als Tallers Intensius i a les que oferim, i ENTRADA GRATUITA a les festes amb DJ organitzades per LindyHop.cat (Swing, Balboa, Blues, Claqué, Salsa…)

Coral Swing i Companyia no estan inclosos als VIPs, ja que tenen preu especial.

TAXIS

Fer de Taxi vol dir assistir GRATIS a una classe del teu nivell o inferior, per a que no hi hagi persones desaparellades a les classes en parella. Pot ser puntual o regular. I això serveix tant per leaders com per followers!! Només cal ser alumne de LindyHop.cat i tenir ganes de ballar i d’aprendre’n més! Interessats, ompliu el Formulari de taxis

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

Si ets follower (noia) sense parella i vols fer per primera vegada a la nostra escola BALLS DE PARELLA, has d’omplir les , i esperar fins que poguem confirmar-te la plaça. Vine a provar tots els balls a les classes obertes gratuites!

Si ets leader (noi), follower amb parella, o follower ja inscrita a l’anterior taller del mateix ball, has de pujar una foto (si no la tenim ja) i també omplir les teves dades al , i realitzar el pagament... i ja hi estaràs inscrit/a!

Inscripcions Abirl-Juny

Has de pujar una foto per a poder-te fer el carnet d’alumne (si no la tenim ja), omplir el Formulari d’inscripció i posteriorment realitzar el pagament... i ja hi estaràs inscrit/a!

Anul·lacions

Si l’escola anul·la un taller, es retornarà el 100% de l’import. Es retornarà el 50% de l’import si l’alumne/a anul·la la inscripció per causes alienes a l’escola abans de dues setmanes de l’inici del taller, i el 20% si és abans d’1 setmana. Si l’anul·la a menys d’una setmana de l’inici no es retornarà l’import.

CURSOS INTENSIUS

Balls individual

Si us voleu inscriure a algun Monogràfic o Intensiu d’un ball individual, només heu d’enviar un e-mail a workshops@lindyhop.cat amb el vostre nom i un telèfon de contacte, indicant-hi el taller a què us apunteu, i ja hi estareu inscrits.

Balls de parella

Si ets un leader (noi) o una parella i us voleu apuntar a un Monogràfic o Intensiu, envieu-nos un e-mail a workshops@lindyhop.cat amb el nom complet i un nº de telèfon de contacte, indicant a quin taller us apunteu, i ja hi estareu inscrits. Si ets follower (noia) i no portes parella, i et vols apuntar a un Monogràfic o Intensiu, envia’ns un e-mail a workshops@lindyhop.cat indicant-nos en quin taller estàs interessada i un nº de telèfon de contacte, i et posarem a la llista d’espera fins que et puguem confirmar la plaça. A cada intensiu especifiquem a on es realitzan les classes.

ALTRES

Balls individual

Si us voleu inscriure a algun Monogràfic o Intensiu d’un ball individual, només heu d’enviar un e-mail a workshops@lindyhop.cat amb el vostre nom i un telèfon de contacte, indicant-hi el taller a què us apunteu, i ja hi estareu inscrits.

Balls de parella

Si ets un leader (noi) o una parella i us voleu apuntar a un Monogràfic o Intensiu, envieu-nos un e-mail a workshops@lindyhop.cat amb el nom complet i un nº de telèfon de contacte, indicant a quin taller us apunteu, i ja hi estareu inscrits.> Si ets follower (noia) i no portes parella, i et vols apuntar a un Monogràfic o Intensiu, envia’ns un e-mail a workshops@lindyhop.cat indicant-nos en quin taller estàs interessada i un nº de telèfon de contacte, i et posarem a la llista d’espera fins que et puguem confirmar la plaça. A cada intensiu especifiquem a on es realitzan les classes.

Telfs

93 106 67 00
627 728 747

email

info@lindyhop.cat

PROMOCIONS CARNET LINDYHOP

Swing

Els alumnes de teniu descompte en totes les SWING_JAMs_DE L’ORFEÓ, que fem cada dilluns a l’Orfeó Gracienc.

Tots els alumnes de gaudiu de descompte en totes les GRÀCIA_SWING_JAM, que fem cada divendres a LindyHop.cat-Torrijos.

Presentant el carnet de podreu entrar a preu reduit a la jam de les jams: THE SWING BALLROOM, a la Plaça Joanic; i un cop al mes amb concert!!

També gaudiu d’un descompte en els concerts de la Barcelona_Jazz_Orquestra a la ALA_APOLO, i en els Concerts de la Big Band Jazz Maresme al MASNOU. Els nostres alumnes tenen un preu especial al SITGES ORIGINAL SWING FESTIVAL.

Cada diumenge no us perdeu el Lindy Sundays al MINUSA CLUB de Barcelona. organitza cada 2n diumenge de mes durant el curs, una ballada gratuita a la Plaça_de_la_Sedeta. És el ja clàssic... SWING a LA SEDETA

També organitzem periòdicament CONCERTS de SWING al VALLÈS, a Sant Cugat i Rubí. I de tant en tant , sobretot els mesos de més calor, organitzem un ball a l’aire lliure a la Plaça d’Ocata del Masnou, és el SWING a OCATA

Blues Dance

Presentant el carnet de podreu entrar a preu reduit als Concert de Blues que organitzem un cop al mes: THE BLUES BALLROOM, a l’Almo2bar, a Plaça Joanic.

Claqué

Els alumnes de teniu descompte en totes les GRÀCIA_TAP_JAMs, que es fan cada 3r dissabte de mes a LindyHop.cat-Torrijos. També teniu descomptes en altres activitats i espectacles.

Salsa

Els alumnes de teniu descompte cada divendres i diumenge a les festes Esencia Salsa Club, a la Sala Suite, 191 (c/Aribau, 191). L’entrada són 10€, i amb el nostre carnet entrareu per 8€ amb consumició!

TEATRE I ESPECTACLES DE DANSA

Casimiro

Els alumnes de teniu un 5% de descompte en els prodeuctes artesans fets a mà, i un 10% de descompte en la resta de productes que ofereixen. Fabriquen tot tipus de calçat per a ball, des del Claqué al Clàssic.Més info al web de Casimiro

Galarina

Els alumnes de teniu un 10% de descompte en els diversos productes de sabateria i vestuari.Més info al web de Galarina

Tacamaca

Els alumnes de teniu un 10% de descompte en adquirir qualsevol de les diverses samarretes que dissenyen, amb temàtica swing, i amb d’altres temàtiques.Més info al web de Tacamaca

Silvia Ribas

Els alumnes de teniu un 10% de descompte en els articles d’artesania (disseny i confecció de roba i complements). I per a compres superiors a 25 euros tindreu un regal!Més info al blog de Silvia Ribas

Almacenes del Pilar

Els alumnes de teniu un 10% de descompte en els articles de Almacenes del Pilar, com faldilles de flamenc, mantons, vanos...Més info al web d’Almacenes del Pilar

Pygmees-Perlimpin

Els alumnes de teniu un 5% de descompte en tots els productesd’aaquesta botiga de roba divertida y feliç, però còmoda i elegant, per cada dia i/o celebracions especials.Més info al web de Pygmees-Perlimpin