Ajuda’ns a omplir les nostres sales de somriures!

Com tots sabreu, la present situació generada per la COVID-19, posa en perill de subsistència a tots els comerços del teu barri, aquells que fan que passejar pels seus carrers sigui una experiència única, un passeig ple de color, riures, música i com no, ball! No deixis morir al petit comerç de la teva ciutat, ajuda’l a subsistir ara i en el futur.

En el nostre cas no oblidis que t’estem esperant. És veritat que el més fàcil és tancar-se i no fer res fins que tot passi. “Ja tornaré en el següent trimestre”, és una de les frases que des de l’escola sentim diàriament, però potser, el que no hem pensat és que després de ja massa mesos d’inactivitat sense cap ingrés, aquest següent trimestre, potser, mai arriba…

Per això des de SwingCats, en aquests moments tan durs que ens ha tocat viure, t’oferim dues opcions per a poder col·laborar amb el nostre projecte: apuntant-te a algun dels nostres cursos i tornar a gaudir amb nosaltres d’alegria, ball i bons moments, o bé col·laborar per a evitar la desaparició del nostre espai i projecte fent una donació al compte ES53 2100 3241 21 2200191334 (amb l’assumpte: cooperació).

Qualsevol granet de sorra que puguem rebre serà un gran suport perquè puguem continuar portant el ball a la vida de tot el món. No esperis a un moment millor, el moment és ara!

T’imagines un carrer Torrijos sense ningú mirant per la nostra vidriera?

Ajuda’ns al fet que això no succeeixi!

Gràcies

Tornar a la home