Ajuda’ns a omplir les nostres sales de somriures!
Com tots sabreu, la present situació generada pe la COVID-19, posa en seriós perill de subsistència tots els comerços del teu barri, aquells que fan que passejar pels carrers sigui una experiència única, un passeig ple de color, somriures, música i com no, ball! No deixis morir el petit comerç de la teva ciutat, ajuda’l a subsistir ara i en el futur.

En el nostre cas no oblidis que t’estem esperant. És veritat que el més fàcil és tancar-se i no fer res fins que tot això passi. “Ja tornaré un altre trimestre”, és una de les frases que sentim diàriament, però potser, el que no hem pensat és que després de ja massa mesos d’inactivitat sense cap ingrés, aquest pròxim trimestre, potser, no arribarà mai…

Per això a SwingCats, en aquests moments tan durs que ens ha tocat viure, t’oferim dues opcions per a poder col·laborar amb el nostre projecte: apuntar-te a algun dels nostres cursos i tornar a gaudir amb nosaltres d’alegria, ball i bons moments, o bé col·laborar per a evitar la desaparició del nostre espai i projecte fent una donació al compte ES53 2100 3241 21 2200191334 (amb l’assumpte: cooperació).

Qualsevol granet de sorra que puguem rebre serà un gran suport perquè puguem continuar portant el ball a la vida de tothom. No esperis un moment millor, el moment és ara!

T’imagines un carrer Torrijos sense ningú mirant per la nostra vidriera?
Ajuda’ns a que això no passi!

Gràcies

Tornar a la home