• Baile Slider

Bebop

El Bebop és potser un estil no entès i en l’ombra dels balls socials de jazz. la música Bebop, que es considera “massa complicada”, “no ballable”, difícil de posar en el cos i expressar-se en els seus ritmes… però en realitat, no és exactament així ;). La història mostra que quan l’època del swing va començar a perdre la seva popularitat, el jazz es va tornar més experimental i més underground. però la dansa social mai parava, i la gent sí que ballava amb Bebop, malgrat la seva fama de ser música no ballable. El Bebop no era la música escrita per a la dansa, però ningú ha dit que un ballarí no pugui avançar i ser educat per a ballar Bebop i enriquir el seu moviment amb l’estil cool, més dramàtic, a vegades abstracte, però definitivament, molt emocionant 😉

Alina és una de les primeres ballarines de la generació actual de Swing Dancers, qui va investigar profundament el fenomen de la dansa Bebop, que era un dels estils bàsics que van construir el seu propi llenguatge de dansa. Ella va actuar amb les peces de Bebop a Savoy Cup, Harlem, Rock That Swing, Barswingona, Paris Jazz Roots i ha actuat més de 8 anys amb els músics de jazz modern i contemporani.

En aquest curs donarem a la llum un desconegut estil cool i ballar amb la música de Charlie Parker, Dizzy Gillespie, Milers Davis, John Coltrane i molt més.

Alina actuant:

i una mica del footage original i d’entrenament:

Apuntar-se a un curs de Bebop

Bebop
Nivell Obert
Nivel Abierto
Open Level
Complet Completo Full'
05/10/2022 - 21/12/2022
Dimecres Miércoles Wednesday
20:50
ALINA SOKULSKA / -
10 Classes 60' 10 Clases 60' 115€