Danses Polinèsies

Existeixen diverses llegendes sobre els orígens del hula.
Segons una llegenda hawaiana Laka, deessa del hula, va donar a llum a la dansa a la illa de Molokai, en un lloc sagrat de Caʻana. Després de la mort de Laka, les seves restes van ser amagades sota el pujol Puʻo Nana.
Una altra història parla de Hiʻ*iaka, que ballava per calmar a la seva fogosa germana, la deessa dels volcans Peli. Aquesta narració situa la font del hula en Kauaʻi, a la vall d’Hāʻena, en la costa nord.
Les danses polinèsies- Té el seu origen a les illes del Pacífic Sud que componen a la polinèsia, com Hawaii, Tahiti, Illes Cook, Samoa, Tonga, Nova Zeland, Rapa Nui i unes altres.


Els balls presenten la cultura i hàbits dels pobles polinesis. Els balls inclouen contes sobre la naturalesa, mitologia i successos de la vida diària.
En les hulas hawaiianas el cos mou suaument segons la música melodiosa. Els gestos de les mans expliquen la història de la cançó o toquen instruments natius ; Expliquen històries de creació del món, d’accions de déus i d’herois, dels grans viatges d’avantpassats

Per motius logístics hem hagut d’avançar 10 minuts la majoria dels nostres cursos.

Per favor Estigueu atents als horaris en els quals us apuntais.

Apuntar-se a un curs de Danses Polinèsies

Danzas Polinesias
Intermedi Intermedio Intermediate
Complet Completo Full'
04/10/2018 - 20/12/2018
Dijous Jueves Thursday
19:00
LORENA DEL BOSQUE / -
10 Classes 60' 10 Clases 60' 98€