Twerk

El Twerk és una dansa on es realitzen moviments de maluc controlats, basculant la pelvis en diferents posicions i velocitats, amb la intensió d’agitar els glutis per generar vibracions, rebots, cercles i sacsejades al ritme de la música. A mesura que es balla, es poden afegir altres variables per augmentar la complexitat, no és un ball que es regeixi per una coreografia, pot ser improvisat i qualsevol ho pot ballar.

Actualment aquest tipus de dansa és promoguda com una forma divertida de fer exercici aeròbic, on mantenim el nostre cos actiu i enfortim la nostra musculatura, permetent cremar un aproximat d’entre 400 i 600 calories en una hora de classe.

Aquesta dansa forma part del que es coneix com a cultura ‘Bounce’, és un tipus de música derivada del hip-hop, que neix a Nova Orleans a finals de la dècada de 1980 i principi de 1990, aquest ritme ha originat el famós ‘ Booty-shaking dance’, que posteriorment s’ha anomenat Twerk; i està íntimament relacionat amb l’apoderament de la comunitat LGBT.

Al Twerk no hi ha diferenciació de gènere, ni hi ha un cos normatiu, és un ball atrevit i divertit que empodera, on totes i tots som iguals.

Apuntar-se a un curs de Twerk

Twerk
Nivell Obert
Nivel Abierto
Open Level
Obert Abierto Open
09/04/2024 - 11/06/2024
Dimarts Martes Tuesday
22:00
PURPLE QUEEN SANDRA / -
10 Classes 60' 10 Clases 60' 115€