Normes per venir a ballar a Swingcats!

 

MESURES DE PROTECCIÓ BÀSIQUES CONTRA EL CORONAVIRUS

 

♦ HIGIENE DE LES MANS:

Fes ús del gel desinfectant que trobaràs abans d’entrar a  la classe.

♦ HIGIENE RESPIRATÒRIA:

És obligatori l’ús de la mascareta en els balls en parella, en els individuals es podrà retirar sempre i quan es mantingui la distancia de seguretat que hi haurà marcada al terra de l’aula.

♦ ES FARAN ROTACIONS DE PARELLA DE FORMA VOLUNTÀRIA:

En els estils de ball en parella faran canvis de parella només entre les parelles que ho desitgin.

♦ PUNTUALITAT:

És important arribar a l’hora, ni abans ni després, i respectar les entrades i sortides.

♦SEGURETAT:

Desinfectem els espais regularment.

♦ PRECAUCIÓ:

Ventilem els espais de forma regular.

♦ EVITA VENIR SI ET TROBES MALAMENT:

Si tens símptomes com tos, febre, malestar general o dificultat respiratòria, sol·licita atenció mèdica.

♦ AFORAMENT LIMITAT

Hem reduït el nombre d’alumnes per classe.

♦ RECUPERACIONS BALLS INDIVIDUALS:

Només seran possibles si s’avisa a secretaria amb prou temps com per poder verificar l’aforament de la classe (sempre i quan hi hagin alternatives), sinó es donarà la classe per perduda.

♦ RECUPERACIONS BALLS EN PARELLA:

Només es podran fer si es va acompanyat de la parella, la qual pot ser la pròpia o qualsevol alumne de SwingCats que tingui el nivell. L’escola no buscarà “taxis”. És necessari avisar a secretaria amb prou temps com per confirmar que hi ha aforament a l’horari on es vol anar a recuperar (sempre i quan hi hagin alternatives), sinó es donarà la classe per perduda.

♦ ABSÈNCIES L´ÚLTIMA HORA EN ELS BALLS EN PARELLA:

Recorda que has d’assistir a les classes amb parella, així que t’hauries d’assegurar que tots dos us presenteu a l’hora d’inici per poder accedir-hi. En cas de que la teva parella no pugui assistir, coordineu-vos amb secretaria per poder recuperar-la en un altre horari (sempre i quan hi hagin alternatives), sinó es donarà la classe per perduda.

♦ EN CAS D’HAVER-HI UN CAS POSITIU: QUARANTENA

En cas d’haver un cas positiu el qual ha realitzat l’activitat en els 2 dies previs a la presentació dels símptomes haurà de comunicar-ho a l’escola de forma immediata per posar en quarantena de 10-14 dies a tot el grup de la classe, inclosos els professors.

Les classes no realitzades sota la quarantena es recuperaran en els horaris que l’escola ofereixi com a disponibles, podent variar en dia i hora del curs regular.

♦ EN CAS D’HAVER UN CAS POSITIU FORA DEL GRUP:

En cas d’haver un cas positiu que ha presentat els símptomes passat més de 3 dies des de l’activitat:

  • Professors:

1- Si el professor és un positiu confirmat i li han donat baixa per IT (incapacitat temporal) -> buscar substitut o aplaçar el curs fins que rebem l’alta o passar el taller a modalitat telemàtica (si és possible)

2- Si el professor és un contacte directe i està en aïllament preventiu -> buscar substitut o aplaçar el curs fins que rebem l’alta o passar el taller a modalitat telemàtica (si és possible)

  • Usuaris:

1- Si algun usuari dona positiu, no podrà assistir al curs.

2- Si l’usuari és un contacte directe, tampoc podrà assistir al curs mentre duri la quarantena.

MOLT IMPORTANT: si teniu símptomes, no ho comuniqueu pels grups de WhatsApp de classe. Si us plau, ens trobem en una situació complicada i és important no generar alarmisme. Nosaltres ens encarregarem de fer la comunicació oficial als/les alumnes.

 

♦ EN CAS DE CONFINAMENT TOTAL O PARCIAL:

Els cursos s’ajornaran fins el moment en que es puguin tornar a fer de forma presencial.

 

I per acabar i ajudar-nos a oferir un servei millor, us agrairem que, com sempre:

– Comuniqueu a recepció qualsevol incidència o suggeriment que tingueu pels vostres grups, això ens ajudarà a millorar.

– L’equip administratiu (l’Ismael, la Mercè, el Miquel), us informaran de qualsevol canvi en dates i horaris. De la mateixa manera, comuniqueu-li a ells els vostres canvis. Penseu que al centre fem moltes activitats i necessitem una correcta organització per evitar incompatibilitats.

– Els alumnes que s’inscriuen en un horari han d’assistir en aquell horari i no en un altre, ni esporàdicament ni permanentment ( a no ser que sigui secretaria qui ho permeti). Tampoc poden assistir-hi persones no inscrites. Ara més que mai, aquest punt és molt important pel tema de la traçabilitat.

 

Tornar a la home