SwingCats Team

  • Slider perfil
  • Slider perfil
  • Slider perfil

ALINA SOKULSKA

Nascuda a Kyiv, establerta a Barcelona, ​​Alina Sokulska és una artista de dansa internacional, coreògrafa, intèrpret, instructora i investigadora. A través de la inspiració, la recerca profunda i més de 12 anys de pràctica del jazz, les danses socials i urbanes, en una barreja amb tècniques de dansa contemporània i conceptes de recerca del moviment, l'estil d'Alina va cristal·litzar com un amb una forta presència de footwork, dissociacions corporals (body isolations), musicalitat sofisticada i narració abstracta. El seu enfocament d'improvisació de la dansa s'ha format a partir de la seva experiència de col·laborar amb músics de jazz i actuar amb música d'improvisació en viu, amb el llenguatge de ball sent influenciat i modelat per les seves estructures i principis.

Actualment Alina està col·laborant amb els esdeveniments de dansa i música, bandes de música, treballant en peces escèniques de performance experimental, a més de compartir la seva metodologia amb el seu grup Giant Steps per a ballarins professionals i aficionats. Està refinant el seu mestratge de coreografia al Conservatori Superior de Dansa, Institut del Teatre (Diputació Barcelona). A més, Alina és fundadora i comissària d'Evolution Solo Weekend, un festival i una plataforma per a l'educació en danses socials des del 2012, i està duent a terme la seva investigació doctoral sobre art escènic i teoria literària al departament de Literatura Comparada de la Universitat de Barcelona.

Per l'Alina, la dansa és una eina, no un propòsit. Una encarnació efímera dels cicles de la vida, on el cos com a subjecte dinàmic, captura un moment que canvia constantment.

Sobre Alina i la seva feina al seu lloc web: https://alinasokulska.com/

vídeo representatiu: https://www.youtube.com/watch?v=k26S_bUAZ0I
Cursos Impartits

No hay cursos impartidos por este profesor