SwingCats Team

  • Slider perfil
  • Slider perfil
  • Slider perfil
  • Slider perfil

CLÀUDIA FONTE

Ballarina de Swing (Lindy Hop i Authentic Jazz), Clàudia Fonte explora i recull totes les maneres que se li ocorren per jugar amb el seu ball. La seva principal font d’inspiració és la música Swing. A més també busca la connexió i comunicació amb els altres ballarins per inspirar-se en el ball amb parella, com també en l’individual.

Adoptant els ritmes i moviments més clàssics com a base, busca el repte per mantenir-los vius a través de la seva perspectiva i interpretació. Tot i respectant la gran història que té el Swing i els balls que s’hi relacionen, ella creu en la seva evolució i expansió; respectant, però també fent evolucionar les arrels, busca noves maneres de comunicació com ara en el ball en parella. Els rols tradicionals establerts en el Lindy Hop són un dels punts vius per abordar i fer evolucionar.

On realment s’expressa i es mostra lliurement és en el ball individual. Improvisant, crea un ambient per jugar i desenvolupar sense límits la creativitat per trobar nous moviments. Sempre treballant per una creativitat il·limitada, creu possible que el ballarí es trobi en una atmosfera agradable. L’Authentic Jazz li permet aconseguir i explorar els reptes que la música Swing proposa. És essencial promoure’l en el context del ball social, també. La pista de ball és on tot té lloc i la màgia comença.
Cursos Impartits

No hay cursos impartidos por este profesor