SwingCats Team

  • Slider perfil

GEMMA MITJANS

Gemma Mitjans comença els estudis de dansa clàssica, contemporani i jazz als 8 anys, actuant en una companyia “amater” de dansa contemporània fins els 24 anys.

A l’any 1997 s’inicia amb els Balls de Saló a l’escola Danses D’Arreu del Món de Mariona Cortés i serà a l’any 2000 quan emprèn la carrera esportiva en Balls Esportius i de Competició en les modalitats de Balls Standard, Llatins i 10 Balls, aconseguint ser juntament amb la seva parella de ball l’Enric Pérez finalista als Campionats d'Espanya i Catalunya en les tres modalitats. És Graduada en Psicologia i formada com a Entrenadora i jutge per la Federació Española de Baile Deportivo. Ha estat Coach Esportiu i Assistent tècnic d'esportistes d'alt rendiment al CAR-Sant Cugat per la Federació Catalana de Ball Esportiu (FCBE).

Actualment és Professora de Balls de Saló i Tècnica de Ball Esportiu, federada i habilitada per l’ensenyança pel Consell Català de l'esport (CCE) – ROPEC 6143.

Com a ballarina destaca per la seva energia, alegria i creativitat i com a professora sap transmetre la tècnica i musicalitat de manera entenedora i divertida, fent que els seus alumnes gaudeixin de les classes, de la música i dels Balls de Saló.
Cursos Impartits
Bailes de Salón
Nivell Obert
Nivel Abierto
Open Level
Complet Completo Full'
12/05/2021 - 30/06/2021
Dimecres Miércoles Wednesday
18:50
ENRIC PÉREZ / GEMMA MITJANS
7 Classes 60' 7 Clases 60' 75€