SwingCats Team

  • Slider perfil

HÉCTOR ARTAL

Lindyhop, Swing Solo
Hector Artal és un dels professors de Lindyhop més reconeguts. Amb la seva parella Sonia Ortega balla en competicions a nivell internacional, i porta ballant des de l'any 1999. Va començar amb balls de saló però de seguida es va decantar pels balls llatins i els ritmes afrocubanos. Poc després, i motivat per millorar el seu connexión amb la parella dins del ball, va començar amb el Tango argentí. A partir del 2005 descobreix en el Lindy Hop la manera de continuar evolucionant dins dels balls de parella.

Sonia i Hector són ballarins professionals basats en música jazz. El Lindy Hop és la dansa en què poden evolucionar obertament totes les tècniques que han après durant tota la seva vida. El tango argentí, els ritmes llatins, la dansa clàssica i la dansa contemporània són importants disciplines que participen en l’aprenentatge de la dansa.

El ball de parella és un llenguatge que tracten amb cura, desenvolupant noves formes d’expressió amb respecte i dedicació. Critiquen determinades actituds que poden desaparèixer el paper que tenen en la dansa de parella i, per tant, estan obertes a noves expressions d’enriquiment de la seva manera personal d’entendre el ball de parella.

El Lindy Hop és la dansa on es pot aconseguir un desenvolupament continu. El ritme del swing és atractiu. La cultura del jazz inspira i serveix de motor per a Hector i Sonia en el seu procés d’aprenentatge constant.

Amant de la música Jazz, cubana i el tango, Hector busca donar a cada moviment l'essència de cada estil musical. Professor internacional de Lindyhop imparteix classes de Salsa cubana i Tango a les escoles més importants de Barcelona. Com a ballarí forma part d'una companyia de Dansa Contemporània, Work in Progress, i també d'una companyia de dansa afrocubana, Salsumba. Actualment, Héctor treballa el moviment a partir de les seves influències per donar un toc personal dins de cada estil musical.
Cursos Impartits
Lindy Hop (Swing)
Avançat
Avanzado
Advanced
Complet Followers Completo Followers Full Followers'
06/04/2022 - 15/06/2022
Dimecres Miércoles Wednesday
20:50
HÉCTOR ARTAL / SONIA ORTEGA
10 Classes 60' 10 Clases 60' 105€
Lindy Hop (Swing)
Avançat +
Avanzado +
Advanced +
Obert Abierto Open
06/04/2022 - 15/06/2022
Dimecres Miércoles Wednesday
19:50
HÉCTOR ARTAL / SONIA ORTEGA
10 Classes 60' 10 Clases 60' 105€
Solo Training
Avançat
Avanzado
Advanced
Complet Completo Full'
06/04/2022 - 15/06/2022
Dimecres Miércoles Wednesday
18:50
HÉCTOR ARTAL / -
10 Classes 60' 10 Clases 60' 105€