SwingCats Team

  • Slider perfil

JON KAY

LA SEVA HISTORIA
Jon comptava amb una àmplia experiència musical desenvolupada en la seva Manchester natal quan en 2007 el destí va voler que assistís a la seva primera classe de ball a Bailongu. El que al principi era un repte personal es va transformar en una addicció quan dins del programa de balls de saló social que cursava va irrompre el lindy hop.

En aquest moment va descobrir que la música que des de sempre li havia atret es podia ballar. El lindy hop i poc més tard també el balboa i el blues&slow dance van passar a convertir-se en una passió que li va portar a recórrer Espanya i a sortir de les seves fronteres per formar-se amb primeres figures nacionals i internacionals, cosa que continua fent a dia d'avui quan la seva agenda ho permet.

En 2013 varis dels seus professors es converteixen en els seus mentors i li recolzen perquè es dediqui de forma professional a l'ensenyament no només d'anglès, disciplina a la qual es dedica des de l'any 2000, sinó també de lindy hop, blues&slow dance i balboa. Des de llavors fa classes de forma regular en diverses escoles de Barcelona, Zaragoza i La Garriga, així com workshops i cursos intensius en altres punts del panorama nacional.

El desenvolupament de nous sistemes de pedagogia convertint el difícil en un joc senzill i divertit són un dels motors principals que fa que cada dia creixi la seva passió per aquest món del swing. Com a ballarí, la seva màxima en el ball social és fer que la seva parella somrigui i brilli sigui el que sigui el seu nivell.

Competicions: 1er lloc Fast Feet Competition (Sitges Balboa Beach, juliol 2016); 2º lloc Fast Feet Competition (Barcelona Balboa Weekend, octubre 2015); 4º lloc Fast Feet Competition (Barcelona Balboa Weekend, maig 2015); 1er lloc Xarxa Square Competition (Barcelona Balboa Weekend, maig 2015)
Cursos Impartits

No hay cursos impartidos por este profesor