SwingCats Team

LALI RIBALTA

Nascuda a Sabadell, s'inicia en el món de les arts de ben petita. Es forma en la carrera de dansa clàssica per la Royal Academy of Dance de Londres i en les disciplines de jazz, funk i claqué a l'escola de dansa Ritme de la seva ciutat natal. També es forma en estudis de solfeig, piano, violoncel i cant a l'escola CEME i a l'Orfeó de Sabadell.
Continua la seva formació en diferents disciplines del circ com el clown, l'acrobàcia i el trapezi a l'escola de circ Circus Tanger, on entra a formar part de la companyia com a clown en els espectacles Trapecio de cuerdas y cuentos i 4E. Posteriorment es forma a l'escola internacional Estudis de Teatre Berty Tovias amb la tècnica Jaques Lecoq.
Un cop acabats els estudis teatrals, entra a formar part de la companyia de teatre visual La Màscara amb l'espectacle El reparador de somnis, on realitza teatre negre, pantomima, dansa i clown.
L'any 2004 continua la seva formació a l'Índia, on aprèn tècniques de dansa-teatre de Khatakali, Mohiniatam, Cuchipudi i s'especialitza en Bharattanatyam a l'escola internacional Kalatalangini, ubicada a Kerala, un estat del sud del país. En la seva estada a l'Índia treballa també a la indústria cinematogràfica del Bollywood, a la ciutat de Mumbai, on realitza films, videoclips i shows per tot el país.

El 2013 viatja a Colòmbia per realitzar coreografies de masses per a la cerimònia d'obertura dels World Games 2013 a la ciutat de Cali. Actualment és coreògrafa a la Cavalcada de Reis de Barcelona des de l'any 2009 i coreografia tots tipus d'espectacles.
Com a docent dona classes de modern jazz, dansa clàssica, Bollywood, Bharattanatyam, Comedia musical i Burlesque des fa més de 15 anys, per a infants i adults
El seu interès és continuar creant en el món multidisciplinari de les arts escèniques, on pugui expressar la seva visió com a artista a través de l'expressió corporal.
Cursos Impartits
Burlesque
Nivell Obert
Nivel Abierto
Open Level
Obert Abierto Open
05/10/2019 - 15/12/2019
Dissabte Sábado Saturday
19:30
LALI RIBALTA / -
10 Classes 90' 10 Clases 90' 160€